Ответьте развернуто на английском на следующие вопросы: 1. Is it your last school-year? 2. What examinations will you pass this year? 3. Will you continue your study after finishing school? 4. What institute or technical school are you going to enter? 5. What profession are you going to choose? Explain your choice. 6. Are you going to improve your English after finishing school? Why? зы очень важно за ответы ставлю +
1) почему вопросы на английском (в болталке,а не в англоязычн.разделе)? 2) в данной теме не предусмотрено репутации.. через другие посты чтоль + ставить будешь? хых
1. No. I finish school in 2005. 2. All 3. I don't want to go study after school. 4. No one. 5. Sniper. Because i like to killing people. 6. No. It's stupid language!
Хехехе. А если я развёрнуто отвечу "No" на первый вопрос, то ка-же я развёрнуто отвечу на остальные? Ты взял это из учебника по английскому для 11 класса похоже. Интересные вопросы для англоязычных посетителей античата. )) Имхо, нехорошо. Тебе наверное нужно было постить в топике о продаже репы. ))
1) No, I finished it 3 years ago. Because I'm not mentally retarded. I'm seventeen beacause i big ben. It is my answer. Suck my balls.
VIYu, тебе делать нечего чтоли?) Мог бы догадаться что пойдёт просто стёб)) [size=-9]ЗЫ тебе на экзамен по английскому придумать нечего что ли?))).... перепиши ответы bul.666, они самые надёжные....[/size]
VIYu, что значит развернутыми? Тут на каждый вопрос должен быть ответ в одном предложении. Например, тебя же не просят рассказать почему ты выбрал тот или иной Институт или техникум.. а просто спрашивают в какой ты Институт или техникум собираешься идти. Или ты имел ввиду что-то типа, что на вопрос "Is it your last school-year?" нужно отвечать не "Yes, it is.", а ответить полно:"Yes, Is it my last school-year."? Так что по-точнее изъясняй что тебе требуется, потому что тут ответы элементарные. Да и, если ты учил английский, то ты без труда должен и сам свободно ответить. В конце концов мы не знаем в каком году ты что окончил, куда собираешься поступать и объяснить твой выбор той или иной профессии тем более не представляется возможным. Так что будь добр имхо потрудится сам... вопросы 5-го класса, если не знаешь какое-нибудь слово, то транслэйт.ру в помощь.
думаю ты бы сам на них ответил 1. Yeh. Its my last school-year. After i wanna to enter Fsb academy. 2. Russian, Algebra, english, Literature 3. Yes , i shoud study after school , and i'm in it needed 4. I'm going to enter in fsb academy 5. I made my choose long ago - i want to be an fsb agent. my parents have made a great inluance on my choise. Nowadays this profession is of great need and importance in our country 6. No because i studied in english school about 10 years. i thing i know english well.
1. No. 2. -----||----- 3. -----||----- 4. -----||----- 5. -----||----- 6. -----||----- Нихт ферштейн!
Чото захотел вспомнить что такое англиский (за грамматику не отвечаю - с ней всегда были проблемы) Мой вариант таков: Nope, its not at all a school year, since i am a student already =) It will be hard time, becouse some of examinations is about my unlovely subjects... that is dead-end ;( Let me think... anfter school? Seems to me that i done with the answer already I had choose our local university, called TNU =) Since i love everything about computers, i went to "Computer Systems and Networks". Not mathematics, not pure phisics, but something middle. I improving my English every day =) Main part of information in world, i think, is on english Besides my lovely anime mostly in english subtitles... so there is no way for me to be without english
это неправильно? надо использовать Present Perfect вроде с алреди типо i has became student this year