blum service/сервис по работе с Blum

Discussion in 'Разное - Покупка, продажа, обмен' started by network work, 18 Aug 2024.

1. network work

network work New Member

Reputations:
    0
    Всех приветствую, я предлагаю услугу по обслуживанию ваших аккаунтов в Blum за ежемесячную плату в размере 150$ .100 $ каждый месяц , 50 $ после листинга
    Что вы получите за эту сумму ?

Постоянный отчет о ваших аккаунтах
    Полная работоспособность ваших аккаунтов
    Выполнение заданий на ваших аккаунтов ( в ручную)
    Настройка ваших аккаунтов для Blum , а так же связка рефок между акками (тоже в ручную для корректной работы)
    Если у вас нету скрипта для фарма , мы ее предоставим .

Грубо говоря если у вас нету аккаунтов то с вам нужны деньги на расходы (акки,прокси ) мы все сами в ручную настроим и подключим. Для гарантии сохранение ваших токенов мы готовы за недели до листинга предоставить фулл отчет о дисконекте на ваших акках .Цена услуги зависит от обьема аккаунтов .Так же можем работать с другими токенами на ваш выбор (как по мне проект Blum самый потенциальный среди конкурентов ) .Все подробности можно обсудить в тг или в пм ! тг https://t.me/net24work

Eng

Greetings to all, I offer a service to maintain your Blum accounts for a monthly fee of $ 150.$100 every month, $ 50 after the transfer

What will you get for this amount?

A permanent report on your accounts

Full functionality of your accounts

Completing tasks in your accounts (manually)

Setting up your Blum accounts, as well as linking links between accounts (also manually for correct operation)

If you do not have a script for pharma, we will provide it.

Roughly speaking, if you do not have accounts, then you need money for expenses (acci, proxy), we will configure everything ourselves and connect it manually. To ensure the safety of your tokens, we are ready to provide a full account withdrawal report weeks before the listing.The price of the service depends on the volume of accounts.We can also work with other tokens of your choice (as for me, the Blum project is the most promising among competitors).All details can be discussed in tg or in pm!tg https://t.me/net24work

Loading...